El 24è Ral·li fotogràfic “Granollers es revela” se celebrarà el 4 de juny

Les inscripcions es podran fer en línia o a qualsevol dels cinc centres cívics del 22 de maig a l'1 de juny

22 de Maig 2023
+
El 24è Ral·li fotogràfic “Granollers es revela” se celebrarà el 4 de juny. Les fotografies s’exposaran al públic del 3 al 14 de juliol de 2023, al Centre Cívic Nord

El 24è Ral·li fotogràfic “Granollers es revela” que organitza la Xarxa de Centres Cívics se celebrarà el diumenge 4 de juny i començarà i acabarà a la plaça de Joan Oliver, davant del Centre Cívic de Can Bassa. Aquesta activitat reuneix cada any un gran nombre d’aficionats a la fotografia i és una manera de conèixer llocs de la ciutat singulars o que solen passar desapercebuts a la població. Els participants coneixeran què han de fotografiar just abans d’iniciar l’activitat i tindran un temps limitat per fer-ho. S’hi admetran tota mena de dispositius i càmeres de captació digital i els concursants es dividiran en dues categories per edats: infantil, fins als 14 anys, i adults, a partir de 15 anys. El Ral·li començarà a les 9 h i acabarà a les 13.30 h.

Les persones que guanyin rebran premis en metàl·lic i totes les col·leccions de fotografies s’exposaran al públic del 3 al 14 de juliol de 2023, al Centre Cívic Nord. L’acte públic del veredicte i el lliurament de premis tindrà lloc en aquest centre cívic, el dimecres 12 de juliol, a les 20 h. El Ral·li “Granollers es revela” és reconegut per la Federació Catalana de Fotografia. El jurat del concurs estarà format per representants de la FCF, per professionals de la fotografia i per representants d’entitats de la ciutat.

Les bases del 24è Ral·li fotogràfic “Granollers es revela” es poden consultar a www.granollers.cat/rallifotografic. Qui hi vulgui participar es pot inscriure en línia del 22 de maig a les 9 h a l'1 de juny a les 21 h o presencialment a qualsevol dels cinc centres cívics. Qui no hagi fet la inscripció també la podrà fer presencialment el dia del ral·li de 9 a 11 h.