Obertes les inscripcions a programa d'entrenaments Comença a fer La Mitja 2020

L’Ajuntament de Granollers i el Club Atletisme l’Aire organitzen la 14a edició d’aquest programa d’entrenaments per la Mitja

19 de Setembre 2019
+
Comença a fer La Mitja

La propera edició de La Mitja se celebrarà el proper 2 de febrer i aquest 15 de setembre ja s’han obert les inscripcions a la cursa. Per 14è any l’Ajuntament de Granollers i el Club Atletisme l’Aire organitzen un programa d’entrenaments per poder preparar alguna de les proves que ofereix La Mitja (el Quart, els 10 Km o La Mitja, en funció del nivell dels participants).

Nivells:

• Grup principiants: no han fet mai La Mitja.

• Grup iniciats: han fet La Mitja alguna vegada o són corredores o corredors esporàdics 

• Grup atletes: han fet La Mitja més de tres vegades i corren de manera habitual

Els entrenaments comencen el 30 de setembre i els dies i horaris a escollir són els dilluns, dimecres i divendres en tres franges: 13.30 h, 19.30 h i 20.30 h. La inscripció és obligatòria i es podrà fer en línia a partir del 23 de setembre en aquest enllaç. Té un preu de 12 euros que inclou el programa d’entrenaments, una assegurança d’accidents i un obsequi de participació. Les inscripcions es tancaran el dia 25 d’octubre o quan s’assoleixi el límit d’inscrits. El lloc d’inici i finalització dels entrenaments de tots els grups serà a l'entrada de les pistes d'atletisme, a la zona de les oliveres.