Continua la programació de Nadal amb propostes per a totes les edats

Del 27 al 29 de desembre torna el PIN al Palau d’Esports

24 de Desembre 2019
+
PIN

La programació de Nadal a Granollers inclou moltes propostes per aquests dies, moltes d’elles pensades per als nnes i les nenes. Així, el 27, 28 i 29 de desembre torna el PIN; el 26, 28 i 29 de desembre tenim «Els Pastorets» al Teatre Auditori; o La Tèrmica: Fàbrica dels Desitjos, torna a obrir les seves portes a Roca Umbert.

Tot seguit us expliquem algunes de les propostes més destacades però podeu consultar tota la informació de Nadal a: www.granollers.cat/nadal

Parc Infantil de Nadal i moltes més activitats per a nens i nenes

L’agenda de Nadal, que recull les activitats dels equipaments culturals, les associacions de comerciants i les entitats,  arriba ben proveïda de propostes perquè nens i nenes gaudeixin d'aquests dies de vacances. Una cita ineludible és el Parc Infantil de Nadal, que obrirà portes al Palau d’Esports els dies 27, 28 i 29 de desembre. L’organització té preparada una nova "superactivitat" i jocs que sorprendran els amics i amigues d’en Pinguai i l’Espingueta, que podran tornar a llençar-se per la tirolina i el tobogan gegant, caminar pel pont de mico, saltar als inflables, perdre’s al laberint... en més de 80 activitats i 5.000 m2 de joc i diversió per a tota la família. La festa de BenPinguda serà dissabte, 30 de novembre, a la plaça de Perpinyà (18 h). Hi actuarà El Tramvia Blanc i hi haurà berenar amb xocolata i les galetes del Pin. 

Per la seva banda, les associacions de comerciants tenen a punt propostes de manualitats, contes, cagatió, trenet infantil... i el tradicional taller de llufes. Les biblioteques i la Troca també organitzen tallers i jocs; el Museu de Ciències Naturals, sessions al planetari; el cinema Edison programa dos films molt nadalencs i l’entitat Entre Mares, una marató de contes.

Més propostes dels Amics dels Pastorets

Els Amics dels Pastorets tornen a tenir una presència destacada al cicle nadalenc. Després del microteatre #Protapastorets, la propera cita serà els dies 26, 28 i 29 amb els Pastorets al Teatre Auditori, per segon any, amb adaptació d’Albert Pijuan i direcció de Daniela De Vecci. La novetat és la participació dels alumnes de 2n de l’escola Educem, que des d’octubre han fet un taller d’expressió corporal i que ballaran a l’escena del casament de Josep i Maria. El curs vinent, l’entitat hi convidarà més escoles de la ciutat. Per acabar, també trobarem l’elenc dels Amics dels Pastorets al Campament Reial del patge Gregori (dies 3 i 4 de gener), amb els Diàlegs de Nadal, reflexions a l'entorn dels tòpics d’aquestes dates per al públic adult.

Els Reis d'Orient tornen al Campament Reial i estrenaran vestits

Els patges Gregori i Picarol ja fa dies que es comuniquen amb els infants via xarxes socials perquè es vagin preparant de cara a l’arribada dels Reis Mags d’Orient. De manera presencial, els patges aniran a totes les escoles per repartir la desitjada pols màgica (dies 11, 12 i 13 de desembre) i visitaran els barris per recollir les cartes dels nens i nenes (2 de gener). Els dies 3 i 4 de gener el Campament Reial tornarà a instal·lar-se a Roca Umbert, on la mainada podrà entrar a les tendes dels Reis i enfilar-se a les

carrosses, conèixer la Tèrmica dels regals i el carbó, fer tallers de fanalets, picarols, pinces..., participar a l’arbre dels desitjos, berenar i escalfar-se a la foguera . Tot plegat serà la prèvia de la nit més esperada, quan els Reis, ben desperts després de la picarolada, sortiran des de Roca Umbert i desfilaran per la ciutat carregats de bons desitjos. Cap a les 8 del vespre començarà la recepció a la Porxada. Enguany, com a novetat, els infants es poden descarregar el retallable dels vestits que estrenen Ses Majestats.