Comença la 4a edició del cicle de xerrades per a famílies per donar eines en l’acompanyament dels fills i filles

El projecte «Parlem en família» proposa 9 xerrades i una conferència inaugural amb David Bueno i Torrens

07 de Setembre 2023
+
Comença la 4a edició del cicle de xerrades per a famílies per donar eines en l’acompanyament dels fills i filles

Amb l’arribada del nou curs escolar s’inicia també la quarta edició de “Parlem en família”, el projecte transversal que suma les diferents perspectives dels serveis municipals per donar eines i suport a les famílies en l’acompanyament dels fills i les filles. El curs 2023-2024 s’oferiran nou xerrades adreçades per orientar, assessorar i facilitar informació a les famílies amb infants, adolescents i joves. Els temes que es tractaran en aquesta ocasió seran relatius a la comunicació, la sexualitat i el benestar emocional i molts s’han programat a demanda de les persones que han participat en el projecte durant el curs 2022-2023, prop de 280.

David Bueno i Torrens farà la xerrada inaugural del cicle el 19 de setembre

El projecte engegarà la nova edició, com és habitual, amb una xerrada inaugural. En aquesta ocasió, el dimarts 19 de setembre, a les 18 hores a la Sala Tarafa, David Bueno i Torrens parlarà del cervell dels infants i adolescents, com es forma i de quina manera el podem ajudar. Bueno és professor i investigador de la Secció de Genètica Biomèdica, Evolutiva i del Desenvolupament de la Universitat de Barcelona, director de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1st, i autor de diverses publicacions i llibres, el més recent dels quals és «El cervell de l’adolescent». Per participar en aquesta xerrada, cal fer inscripció prèvia fins al 18 de setembre en aquest enllaç.

A partir del mes d’octubre, un dimarts al mes, es faran xerrades amb professionals de diferents àmbits i adreçades a famílies un grup d’edat diferent: de 0 a 5 anys, de 6 a 11 i de més de 12. Les activitats són presencials, tenen les places limitades i cal fer inscripció prèvia dins del període establert per a cadascuna. Podeu consultar el programa i tota la informació sobre les activitats i les inscripcions a: www.granollers.cat/parlemenfamilia