La Policia Local de Granollers se suma a una campanya solidària per la lluita contra el càncer infantil

Tota la recaptació es destinarà al Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital de Sant Joan de Déu

13 de Febrer 2018
+
Escuts solidaris de la Policia Local de Granollers

El cos de la Policia Local de Granollers s’ha unit a la campanya “Escuts solidaris” #pelsvalents, iniciada per la Policia Local de Terrassa l'octubre de 2017 i a la qual ja s’han sumat cinquanta municipis de Catalunya. La iniciativa consisteix en recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil a partir de la venda d’escuts brodats a un preu de 4 euros. Des de que es va iniciar, la campanya ha aconseguit reunir més de 100.000 euros.

Es tracta d’escuts similars als oficials de la Policia Local de cada municipi col·laborador amb un fons negre combinat amb el color groc, que representa la lluita contra el càncer. Hi apareix l’etiqueta #pelsvalents i dues ratlles negres com les que els antics guerrers es marcaven a la galta. Al dors de l’escut hi ha una cola termoadhesiva que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba passant-hi la planxa.

A Granollers, els escuts es poden aconseguir a la comissaria de la Policia Local (c. Princesa, 55), a l'edifici principal de l'Ajuntament (pl. Porxada, 6) i als establiments col·laboradors: bar La Gralla (c. Josep Umbert, 130), forn de pa Fàtima (ctra de Caldes, 50 i c. Verge de Déu de Núria, 21), restaurant DO (pg. de la Muntanya, 2), perruqueria 51 Estilistes (c. Ponent, 51), AAVV Congost (c. Maria Palau, 19-21), Multiprecio Ibañez (c. Rafael Casanovas, 68) i restaurant La Vermuteria (c. Sant Jaume, 32). Els primers dies de la campanya es van exhaurir totes les unitats i s'ha hagut de fer una nova comanda de 500 escuts més. 

Per a més informació podeu consultar el web www.paralosvalientes.com o bé visitar la pàgina de Facebook de l’iniciativa.

Gràcies per la vostra col·laboració!