Es manté el tall de trànsit al carrer de Girona amb Torras i Bages per acabar el soterrament de serveis

Els dies 6, 7 i 8 de maig es desviarà la circulació dels vehicles que passin pel carrer de Girona en sentit nord pels carrers de Bruniquer, Tetuan i Pinós

02 d'Abril 2013
+

El tall de trànsit a la cantonada entre el carrer de Girona i el carrer de Torras i Bages (Josep Irla) es mantindrà durant dues o màxim tres setmanes per tal de continuar en aquest tram l'operació de soterrament de serveis i la renovació de la canonada d'aigua potable. D'aquesta manera, un cop finalitzada aquesta tasca, s'obrirà definitivament la cruïlla al trànsit i ja no es tornarà a tancar fins que s'asfalti el carrer. 

D'altra banda, els propers dies 6, 7 i 8 de maig es desviarà el trànsit del carrer de Girona en sentit nord pels carrers de Bruniquer, Tetuan i Pinós. Aquest fet es deu a la necessitat de garantir la seguretat en la col·locació d'una canonada d'aigua a l'altura del carrer de l'Enginyer. Durant aquests tres dies es modificaran els sentits de circulació d'alguns trams dels carrers de Pinós i Tetuan. En aquests trams afectats pel canvi de sentit no s'hi podrà aparcar. El trànsit en sentit sud no es veurà afectat.