Un nou any ple de cursos i tallers

Les inscripcions es faran del 16 de gener al 3 de febrer

21 de Desembre 2016
+
Imatge del curs de cuina tailandesa

Als centres cívics ens agrada que la gent aprofiti el temps de lleure per aprendre a fer coses noves, i per això volem deixar prou marge de temps perquè tothom consulti tot un seguit de noves activitats que proposem de cara la nova temporada, que començarà al mes de febrer i acabarà al juny. 

El període per inscriure’s s’obrirà el 16 de gener (a partir de les 16.00 h) i hi haurà temps fins al 3 de febrer de 2017. 

L'oferta s'organitza, com sempre, en cinc grans àrees temàtiques. En salut i creixement personal destaca el curs de mindfulness, el de dietes detox i el curs intensiu d'agilitat mental i rendiment cognitiu per a joves i adults. En expressió i creativitat, es proposa un curs d'ikebana (art floral japonès), bijuteria en filferro, sketching (pintura ràpida) i interiorisme low cost.

Dins de terra i fogons, destquen els cursos d'hamburgueses gourmet, cuina tailandesa, cuina diària (menús setmanals), cuina amb llets vegetals i el tradicional "tocats pel dolç" (en què es farà una sessió sobre tartalettes sorprenents i una sobre el món de les lioneses). També s'oferiran dues sessions sobre cuina de Carnaval i dues sobre cuina de Quaresma.  A l'àrea de cultura digital, s’ofereixen novament cursos d’informàtica bàsica i iniciació a Internet, i píndoles formatives de una hora i mitja, destinades a persones amb més coneixements sobre noves tecnologies. 

Per últim, dins de l’àrea de recursos s'ofereixen cursos com el de creació d'ambients (disseny d'espais per a la llar), dues sessions per aprendre a fer el vostre propi sabó i un curs per a aprendre a endreçar l'armari amb el conegut mètode de Marie Kondo. També hi ha un curs per practicar el francès mentre s'aprèn a cuinar plats de la zona: cuisinez en français.

Hi ha molt altres cursos i tallers, i la programació sencera es pot consultar al ja tradicional llibret d'activitats o a la pàgina de Facebook dels centres cívics.

Com a novetat, enguany els cursos organitzats directament per la Xarxa de Centres Cívics es podran pagar amb targeta bancària.

Les inscripcions es poden fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics fins al 25 de setembre, i també en la modalitat en línia a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions