Granollers es prepara per a l’arribada dels Reis d’Orient

Els Reis d'Orient tornen al Campament Reial i estrenaran vestits

30 de Desembre 2019
+
Campament Reial del patge Gregori

Granollers ja es prepara per l’arribada dels Reis d’Orient i els patges Gregori i Picarol ja fa dies que es comuniquen amb els infants via xarxes socials perquè es vagin preparant de cara a l’arribada dels Reis Mags d’Orient. De manera presencial, els patges visitaran els barris per recollir les cartes dels nens i nenes (2 de gener). Els dies 3 i 4 de gener el Campament Reial tornarà a instal·lar-se a Roca Umbert, on la mainada podrà entrar a les tendes dels Reis i enfilar-se a les carrosses, conèixer la Tèrmica dels regals i el carbó, fer tallers de fanalets, picarols, pinces..., participar a l’arbre dels desitjos, berenar i escalfar-se a la foguera .

Tot plegat serà la prèvia de la nit més esperada, quan els Reis, ben desperts després de la picarolada, sortiran des de Roca Umbert i desfilaran per la ciutat carregats de bons desitjos. Cap a les 8 del vespre començarà la recepció a la Porxada. Enguany, com a novetat, els infants es poden descarregar el retallable dels vestits que estrenen Ses Majestats.

Podeu consultar el recorregut de la cavalcada i la resta d’activitats previstes per als propers dies a www.granollers.cat/nadal