Flavita Banana és la divuitena relatora de la Festa Major

El relat d'aquest 2018 pren un nou format de la mà de la il·lustradora Flavita Banana

+

Flavita Banana (Flavia Álvarez-Pedrosa) va néixer l’any 1987 i va créixer a Caldes de Montbui. Va estudiar Arts i Disseny i el cicle d’Il·lustració, tots dos a l’Escola Massana de Barcelona, fent malabarismes amb tots els treballs inimaginables.

Als vint-i-sis anys i després de rendir-se amb qualsevol altre estil, va començar a dibuixar vinyetes d’humor, amb una línia senzilla i amb un humor de qui ja no espera res.

Als vint-i-nou anys va poder deixar la vida d’oficina gràcies a les col·laboracions a S Moda, Orgullo y Satisfacción, Revista Mongolia i El País. Com a il·lustradora ha publicat els llibres Curvy (Lumen, 2016) i com a autora, Las Cosas del Querer (Lumen, 2017) i Archivos Estelares (¡Caramba!, 2017).

 

L'any 2018 ha rebut el premi Gat Perich d’humor gràfic. El seu treball ha estat descrit com un humor trist, una mescla de costumisme i d'absurditat. 

 
Podreu trobar el relat els dies 27 d’agost, 1, 2, 3 de setembre a partir de les 12h a l’Ajuntament, a la Botiga de Festa Major, a l’Oficina de Turisme i a: www.blancsiblaus.cat Del dia 3 al 18 de setembre el podreu trobar a la Biblioteca Can Pedrals i Roca Umbert fins a finals d’existències. 
 

El Relat de la Festa Major 2018

 

Primer relat. Dilluns 27 d'agost

 Segon relat. Dissabte 1 de setembre

Tercer relat. Diumenge 2 de setembre

Quart relat. Dilluns 3 de setembre