Obert el vial d’accés a l’aparcament de l’Hospital de Granollers des de la nova rotonda de la carretera de Cardedeu

El dissabte 16 de desembre s’asfaltarà el tram del c. Bartomeu Brufalt, on hi ha l’accés al nou Centre d’Oncologia Radioteràpica

14 de Desembre 2023
+
Obert el vial d’accés a l’aparcament de l’Hospital de Granollers des de la nova rotonda de la carretera de Cardedeu

Aquesta setmana s’ha obert el nou vial que connecta la nova rotonda de la carretera de Cardedeu amb el nou aparcament situat la zona posterior del nou edifici d’Urgències de l’Hospital de Granollers. Aquest carrer té dos carrils i doble sentit de circulació.

L’obertura del vial completa el projecte de la nova rotonda que va entrar en funcionament al mes de març. La urbanització d’aquest espai, a la carretera de Cardedeu amb el carrer de Lluís Vives, ha inclòs la plantació de nous arbres entorn de l'edifici hospitalari i ha permès la creació d’una desena de noves places de pàrquing i de reserva per a taxis.

Asfaltat del carrer de Bartomeu Brufalt

També al voltant del complex hospitalari, continuen les obres per urbanitzar l’entorn i adequar les voreres d’accés al nou Centre d’Oncologia Radioteràpica, que va entrar en funcionament al mes de setembre. Les actuacions completen l’obra de l’equipament i en milloren de l’accessibilitat i la seguretat. Així, s’amplia la vorera del carrer de Bartomeu Brufalt, en el tram des de l’estació transformadora fins al final del nou edifici, i també s’amplia la vorera que fa cantonada amb el carrer de José Zorrilla.

En el marc d’aquestes obres, aquest dissabte 16 de desembre es faran treballs de fressat i asfaltat del tram del carrer de Bartomeu Brufalt afectat per les obres de construcció del Centre d’Oncologia Radioteràpica. De 7 a 20 h, la circulació en el tram del carrer de Bartomeu Brufalt comprès entre la rotonda de l’Hospital i el carrer de Manel Cornella estarà tallat, però es facilitarà l’accés als guals, excepte en moments puntuals. També estarà tallat el tram del carrer de José Zorrilla, entre Bertran de Seva i Bartomeu Brufalt, però es podrà accedir als guals.

Per garantir l’accés al Centre Geriàtric i al Centre de Diàlisi Granollers i al veïnat de la zona, es farà un canvi de sentit al carrer Manel Cornella entre Bartomeu Brufalt i Betran de Seva mentre durin les obres.

Les obres a l’entorn de Centre d’Oncologia Radioteràpica, que s’allargaran fins al mes de febrer, també contemplen dos nous passos de vianants elevats, a nivell de vorera, per alentir la velocitat de circulació dels vehicles i garantir la seguretat de la ciutadania. I el carrer de Bartomeu Brufalt s’allargarà en forma de plataforma única perquè s’hi puguin aturar fins a dues ambulàncies que traslladin els pacients cap al centre sanitari.