Del 5 al 8 d’abril alguns serveis en línia poden experimentar talls totals o parcials en el seu funcionament

Les tasques de manteniment del Consorci AOC poden afectar el funcionament del tauler d’edictes i anuncis, el portal de transparència, la factura electrònica o el perfil del contractant

03 d'Abril 2024
+
Del 5 al 8 d’abril alguns serveis en línia poden experimentar talls totals o parcials en el seu funcionament

Des del divendres 5 d’abril a les 17 h i fins al dilluns 8 d’abril a les 7 h, alguns serveis en línia de l’Ajuntament poden experimentar talls parcials o totals en el seu funcionament. L’afectació és pel trasllat del centre de processament de dades del Consorci AOC amb l’objectiu de tenir una infraestructura molt més potent, flexible, escalable i segura.

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ofereix serveis comuns d’Administració electrònica a administracions públiques com l’Ajuntament de Granollers. Per això, les tasques de manteniment podran afectar el funcionament de serveis en línia de l’Ajuntament com el tauler d’edictes i anuncis, el portal de transparència, la factura electrònica o el perfil del contractant.

La informació actualitzada sobre l’afectació als serveis de l’AOC està disponible en aquest enllaç (estat dels serveis AOC).

Disculpeu les molèsties que aquest tall pugui ocasionar-vos.