El Servei d’Orientació ha ajudat més de 350 persones a millorar la seva formació o acreditar competències professionals

El servei ha rebut, l’any 2023, un ajut del Programa Aula Mentor en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

23 de Gener 2024
+
El Servei d’Orientació ha ajudat més de 350 persones a millorar la seva formació o acreditar competències professionals

De gener a novembre de 2023, el Servei d’Orientació Professional ha atès 354 persones que volien millorar la seva formació, de les quals 67 han pogut iniciar el procés per acreditar les seves competència professionals. L'acreditació de competències és un tràmit que permet acreditar oficialment les competències professionals adquirides per mitjà de l’experiència laboral, en activitats socials o per vies no formals o informals de formació.

L’Ajuntament de Granollers ha donat un nou impuls al Servei d’Orientació gràcies a l’ajut de 28.500 euros de la Secretaria General de Formación Profesional per a la creació d’una Unitat d’Orientació Professional depenent del Programa Aula Mentor, amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançats per la Unió Europea- NextGenerationEU.

El Servei d’Orientació, que deriva del Consell de la Formació Professional i l'Ocupació de Granollers, ofereix informació i assessorament personalitzat en matèria educativa o professional i disposa de diversos recursos adreçats a l’orientació professional i a la millora d’oportunitats. L’ajut del Programa Aula Mentor ha permès ampliar l’atenció i orientació professional que s’ofereix des del Centre Vallès, un centre acreditat per l’Agència Catalana de l’FP com a punt d’informació del procés de competències professionals.

Així, des del Servei d’Orientació, professionals de diferents serveis com educació, joventut i promoció econòmica, s’acompanya en la definició de l’itinerari formatiu, a fer tràmits concrets, a reorientar la vida laboral.

Trobaràs tota la informació sobre aquest servei i els espais d’orientació de Granollers a www.granollers.cat/orientacio

Amb el suport de:

Programa Aula Mentor del Ministeri d'Educació i Formació Professional, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència: