Maira Mas

Anhelo el mar de tus labios, Maira Mas

Una ordre judicial obliga a la Sara a desallotjar la seva llar conjugal a Barcelona. Malgrat tot, ella no es rendeix i comença una nova vida amb la Ruth, la seva filla, a Tenerife (Canàries). 

Una multa de trànsit canvia completament la seva vida. La Sara coneix en Daniel, un atractiu i simpàtic policia. Entre rialles i jocs de colors, en Daniel i la Sara s'enamoren perdudament l'un de l'altre. Viuen una emocionant història d' amor a les Illes Canàries, però a les seves vides es creuen una sèrie d' esdeveniments inesperats. 

La Sara i la Ruth han d'afrontar una persecució judicial constant. A causa d' aquest assetjament de la justícia, les protagonistes prenen una decisió desesperada i dràstica: fugir del país. 

Amb l' ajuda de la Cecília, una còmplice colombiana, la Sara i la Ruth aconsegueixen entrar a Colòmbia per via terrestre sense deixar rastre. Es converteixen en fugitives. No obstant, els seus plans de quedar-s'hi definitivament es van frustrar. 

 

En el viatge de tornada a Espanya, a la Sara li van assaltar desenes de preguntes sense resposta. El jutge hauria dictat una ordre de cerca i captura? Continuarien sent presoneres de la justícia? En Daniel, el seu gran amor, continuaria estimant-la malgrat que ella va desaparèixer de la seva vida sense poder donar-li cap explicació?