Es renova el paviment del carrer d’Anselm Clavé davant del Museu de Granollers

Les actuacions comencen el 15 de juliol i s’allargaran un màxim de tres setmanes

08 de Juliol 2024
+
Paviment on es faran les obres al carrer d'Anselm Clavé

El pròxim 15 de juliol comencen les obres de renovació del paviment en el tram del carrer d’Anselm Clavé just davant del Museu de Granollers. L’actuació implicarà la retirada de les lloses negres actuals i la seva substitució per un nou paviment de resines que simularà la mida, el color i la textura de les lloses retirades, per mantenir la coherència visual. Els treballs, que s’allargaran un màxim de tres setmanes, suposen una inversió de 90.145 €, amb l’objectiu de millorar el paviment i la seguretat dels vianants. 

Les obres començaran amb la retirada de les lloses existents els dies 15 i 16 de juliol. Les que estiguin en bon estat es netejaran i es guardaran per a futurs usos. A continuació, el dia 17 s’asfaltarà la base del nou paviment i es retirarà tot el material i la maquinària al final de la jornada per minimitzar les afectacions i no interferir en el mercat municipal del dijous. I, finalment, a partir del 22 de juliol i fins al final de les obres es col·locarà el nou paviment de resines. 

Els dijous els treballs de renovació del paviment queden aturats per la celebració del mercat setmanal.

Durant els treballs, la zona afectada estarà senyalitzada i tancada per garantir la seguretat dels vianants. El trànsit de vehicles quedarà restringit en el tram del carrer d’Anselm Clavé, entre la plaça de la Corona i els carrers Nou, Josep Umbert. Es mantindrà un pas per als vianants i es podrà accedir als habitatges i als comerços en tot moment, alhora que no afectarà el desenvolupament del mercat municipal dels dijous.