Circ, jocs, cuina i manualitats, a la segona edició dels Diverdivendres de la Xarxa de Centres Cívics

La primera proposta arriba divendres que ve. Serà un taller familiar de malabars i acrobàcies que es farà a la plaça Maluquer i Salvador

16 de Octubre 2017
+
La Xarxa de Centres Cívics engega una nova tanda dels Diverdivendres, el programa d'activitats familiars amb propostes atractives per als nens i nenes que es fa un divendres al mes.
 
La primera serà divendres, 20 d'octubre a la pl. Maluquer i Salvador. Entre 5 i 7 de la tarda, es farà un taller de malabars i acrobàcies, a càrrec de l'entitat Viu i Riu.
 
La segona proposta arriba el 17 de novembre: una tarda de jocs de taula (daus, fitxes, cartes, taulers...) al Centre Cívic Can Gili, amb l'associació Wargames Consejo de Sabios i l'establiment Homoludicus al Centre Cívic Can Gili (de 17 a 19.30 h).
 
El 15 de desembre es proposa un taller de cookies divertides amb la cuinera Elena Matencio, per elaborar galetes de Nadal per regalar, guarnir l'arbre... Se'n faran dues sessions  al Centre Cívic Palou (famílies amb infants de 3 a 5 anys, de 17.15 a 18.15 h; i de 6 a 10 anys, de 18.30 a 19.30 h). 
 
El darrer Diverdivendres de la temporada serà el 19 de gener al Centre Cívic Nord (de 17.30 a 19.30 h); serà un taller de disfresses conduït per l'artista Glòria Giménez pensat per a infants de 4 a 8 anys, en què  els participants crearan disfresses de fada, princesa, cavaller, Caputxeta, Peter Pan... 
 
Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscriure's prèviament per telèfon o presencialment al centre cívic corresponent.