Jornada per a la ciutadania sobre seguretat dels menors a Internet

Amb l'objectiu de sensibilitzar, promoure i formar en relació amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)

02 de Novembre 2010
+

Demà dimecres, 3 de novembre, de 17 a 19 hores, la Biblioteca Roca Umbert de Granollers acollirà una jornada per a la ciutadania sobre seguretat informàtica d'infants i joves a la xarxa d'Internet. En aquesta trobada, es presentarà l'estudi Els menors a Internet, del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) i la Fundació Observatori de la Societat de la Informació a Catalunya, a càrrec del responsable d'Administració Local i Ciutadania del CESICAT, Josuè Sallent. A continuació, hi haurà xerrada i debat, amb la participació d'un representant dels Mossos d'Esquadra.

Aquesta programació, que continuarà els dies 4 i 5 de novembre, està destinada tant a menors d’edat, pares i mares i personal docent com a personal dels Punt TIC, de les administracions públiques locals i de petites i mitjanes empreses. Per aquest motiu, inclouran tallers especialitzats, al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG).

Més informació i inscripcions a: www.ctug.cat.

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el CESICAT i l'Ajuntament de Granollers han organitzat aquestes sessions amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental. L'objectiu és sensibilitzar, promoure i formar en relació amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).