Horari del cementiri municipal per la festa de Tots Sants

La Línia 1 dels autobusos urbans presta el servei de transport fins al cementiri, amb una freqüència de pas de mitja hora

31 de Octubre 2013
+

Amb motiu de la festa de Tots Sants, el cementiri municipal obrirà fins al dia 2 de novembre, de 9 del matí a 6 de la tarda. La Línia 1 dels autobusos urbans presta el servei per arribar-hi, des dels  barris de Can Gili i Congost, fent un recorregut pels carrers de Maria Palau, Av. Estació del Nord, Roger de Flor, Lluís Companys, Camp de les Moreres, Magallanes, Colom, Estació de França, av. Sant Esteve, av. del Parc, Girona, Francesc Ribas, Hospital, El Ramassar i cementiri municipal. I la tornada, pels barris de la Torreta i els carrers Josep Umbert, av. Sant Esteve i el recorregut invers.

La freqüència de pas és de 30 minuts, també divendres, dia de Tots Sants (es poden consultar els horaris dels dies laborables a cada parada al tel. 93 870 78 60).


Actualització del padró del cementiri

Aprofitant l'afluència de persones amb motiu de Tots Sants, l'Ajuntament de Granollers ha col·locat en un centenar de nínxols, d'entre les 7.500 sepultures que té el cementiri del Ramassar, un distintiu per poder contactar amb la família que en té la concessió. Aquesta tasca es fa per actualitzar les dades del padró. Aquesta acció municipal també es porta a terme perquè hi ha persones que han deixat de pagar la taxa de conservació del cementiri, de 12,30 euros anuals, des de fa cinc anys o més. Si aquest pagament no es posa al dia, la llei permet a l'Ajuntament rescatar la concessió de la sepultura per poder-la adjudicar novament. La taxa de conservació és la que permet mantenir les parts comunes del cementiri, com ara les teulades, jardineria, neteja, etc.

El fet de disposar del llistat actualitzat de concessions facilita a l'Ajuntament el manteniment general del cementiri.


Dijous, castanyades populars

La Porxada acollirà aquest dijous, 31 d'octubre, a partir de les 18 h, la tradicional festa de la castanyada, amb castanyes i mistela, organitzada per l'AV Granollers Centre. A partir de les 18.30 h, hi haurà animació infantil.
A les 19 h, l'AV Can Gili organitza la castanyada al Centre Cívic Can Gili.
D'altra banda, la Troca, a Roca Umbert, organitza també dijous les "Racontades", narració de contes i històries de por i misteri a indrets fantàstics de la fàbrica, a càrrec dels narradors Paco Asensio, Alícia Molina i Ruben Martínez.  L'activitat començarà a les 22.30 h i és gratuïta. Abans, a les 21 h, el bar de Roca Umbert proposa un sopar amb menú especial de castanyada (reserves al tel. 634 58 40 50)