Tornen els DiverDivendres, la programació familiar dels centres cívics!

Un munt d’activitats per gaudir en família al llarg de cinc divendres de febrer a juny de 2023

03 de Febrer 2023
+

Un any més arriba la programació familiar dels DiverDivendresAl llarg de cinc divendres, de febrer a juny de 2023, es podrà gaudir de les activitats en família en algun dels cinc centres cívics de Granollers o en alguna plaça a l’aire lliure pròxima a aquests equipaments.

 

La programació començarà el 17 de febrer amb DIVERCARNAVAL, un taller de màscares a càrrec de Núria Güell pensat per a infants de 4 a 11 anys. Les persones participants podran desenvolupar la seva creativitat i fer-se una màscara per Carnaval. L’activitat tindrà lloc al Centre Cívic Can Gili.

El 17 de març serà el dia de DIVERHEROÏNES, on la canalla podrà construir personatges fílmics lliures d’estereotips. L’activitat serà a cura d’El Drac màgic, està pensada per a infants de 5 a 11 anys i es farà al Centre Cívic Nord.

El 21 d’abril l’activitat serà DIVERPOESIA. “Brossa’m!” és el títol de la sessió en què els infants jugaran i crearan, en família, objectes inspirats en l’obra de Joan Brossa. Can Xic dinamitzarà aquesta activitat perquè famílies amb infants a partir de 6 anys relacionin paraules i frases amb objectes, d’una manera creativa i poètica. El lloc d’aquest taller serà el Centre Cívic de Can Bassa.

El 12 de maig, a DIVERCREA, Activijoc farà un taller de viseres per protegir-se del sol, ja que, a la primavera, començarà a ser més fort. Aquest taller s’adreça a famílies amb infants a partir de 6 anys i es desenvoluparà davant del Centre Cívic Can Gili.

Tancarà la programació DIVERCONTE, el 2 de juny, en què Mon Mas acostarà als participants el conte d’El pirata safata de plata i els seus amics marins. L’activitat s’adreça a famílies amb infants a partir de 3 anys. El lloc de l’explicació del conte serà la plaça de Sant Miquel.

 

Totes les activitats de DiverDivendres són gratuïtes i algunes tenen les places limitades i cal inscriure-s’hi. Seran sempre en divendres, a les 17.30 h.

Podeu consultar la programació a www.granollers.cat/diverdivendres.