Torna Cinemafreshhh!, el Festival de Cinema a la Fresca a Granollers

S’amplia la programació i es projectaran més pel·lícules i en més espais

15 de Juny 2021
+
Torna Cinemafreshhh!, el Festival de Cinema a la Fresca a Granollers

Aquest estiu torna Cinemafreshhh!, el Festival de Cinema a la Fresca de Granollers. Aquest any s’amplia la programació i es projectaran més pel·lícules i en més espais. Com sempre, hi haurà sessions de cinema al Parc de Torras Villà. A més a més, com a novetat, a Roca Umbert Fàbrica de les Arts i als centres cívics s’hi podran veure films que han estat escollits pel públic de cada barri.

L’accés serà gratuït, però cal reservar les entrades amb antelació per complir amb les mesures de distància i seguretat. La reserva d’entrades està disponible des del 2 de juny en aquest enllaç.

El festival, organitzat pel Cinema Edison i l’Ajuntament, s’inaugurarà el dijous 17 de juny a les 22 h a les Pistes de bàsquet de Can Gili, amb la pel·lícula Peregrinos de Coline Serreau. La resta de projeccions seran els dimarts i els dijous del mes de juliol, a excepció d’una sessió especial la nit del divendres 9 de juliol. Tots els films començaran a les 22 h i seran en versió original subtitulada. Aquest any no hi haurà servei de bar per tal de respectar les recomanacions sanitàries.