Temps per cures, nou programa pilot per facilitar la compatibilitat de la cura dels infants amb altres activitats

Inclou quatre serveis adreçats a famílies amb infants d’entre 0 i 14 anys

09 de Novembre 2022
+
Temps per cures, nou programa pilot per facilitar la compatibilitat de la cura dels infants amb altres activitats

L’Ajuntament de Granollers, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, engega aquest novembre el programa pilot “Temps per cures” amb l’objectiu de facilitar la compatibilitat de la cura d’infants amb la resta d’activitats quotidianes de les famílies de la ciutat.

El programa s’adreça a la cura d’infants d’entre 0 i 14 anys amb quatre serveis gratuïts per a franges d’edat específiques, per tal que les famílies puguin disposar de més temps, especialment, les que tenen una càrrega alta de treball de cures.

Quatre nous serveis gratuïts

El primer dels nous serveis és l’espai de joc L’Encaix, que s’ubicarà al nou edifici municipal de Can Relats i que oferirà un servei de canguratge que permetrà deixar els infants de 3 a 9 anys en un espai de joc de qualitat. La segona proposta és «Cangur en escena», un servei de canguratge per a famílies amb infants de 3 a 12 anys que vulguin assistir a espectacles del Teatre Auditori. El tercer és un servei de canguratge a domicili per a famílies amb infants de 0 a 14 anys amb una especial càrrega de cures. La quarta i darrera proposta és l’ampliació de les activitats a l’entorn dels Espais Kanalla, un servei de lleure educatiu situat als centres cívics Can Bassa i Can Gili, que ofereix als infants activitats lúdiques i educatives en horari extraescolar.

Més informació: www.granollers.cat/tempspercures