Tall de trànsit per obres de reparació urgent del paviment del pg. de la Muntanya, entre pl. Font Verda i F. Ribas

Els recorreguts d'alguns autobusos urbans i interurbans estan afectats. S'han habilitat parades provisionals mentre durin els treballs

07 de Juny 2019
+
Imatge del passeig de la Muntanya (Google Maps)
Aquest dilluns 10 de juny han començat les obres urgents per reparar el paviment del pg. de la Muntanya, a l’altura del número 102. 
Per aquest motiu estarà tallat al trànsit, per motius de seguretat, el tram entre la pl. de la Font Verda i el carrer de Francesc Ribas, a excepció dels veïns. Com a conseqüència d'aquests treballs es veurà alterat el recorregut d'algunes línies d'autobús.
La durada prevista d’aquests treballs de reparació és de 10 dies.
 
Afectació de les línies d'autobusos urbans i interurbans
A causa d'aquestes obres els autobusos urbans i interurbans veuran afectats els seus recorreguts pel passeig de la Muntanya. Es tracta de les línies L22, L51, L52 i L6 de Transgran; les línies 420, 340/342/348, 416, 512, 560, i N73 de Granollers i les línies 260 de Caldes i 407 de Vic.
El desviament es farà pel carrer Girona, tant en sentit sud com en sentit nord, des del carrer Agustí Vinyamata fins al carrer Francesc Ribas. Quedaran anul·lades les parades de la plaça de la Font Verda en ambdós sentits i del pg. de la Muntanya - Hospital, també en ambdós sentits. Provisionalment s'habiliten les parades de Minetes i Enginyer, en ambdós sentits.