Tall de trànsit al carrer de Juli Garreta, entre els carrers Girona i Frederic Mompou

Aquest tram de carrer estarà tallat des de dilluns 26 fins al dimecres 28 de febrer

22 de Febrer 2018
+
Simulació del projecte de renovació del carrer Girona

A causa de les obres del carrer Girona, el carrer de Juli Garreta (entre els carrers Girona i Frederic Mompou) estarà tallat al trànsit des del dilluns 26 fins al dimecres 28 de febrer (ambdós inclosos). D’aquesta manera, els vehicles hauran de girar a l’esquerra cap al carrer de Frederic Mompou quan es trobin el tram de carrer tallar. Excepcionalment, es permetrà als veïns del carrer de Juli Garreta circular per aquest tram en tots dos sentits.

Per a més informació, podeu trucar al Servei de Mobilitat de l’Ajuntament (93 842 66 06).

Les obres del carrer Girona

El passat mes de setembre van començar les obres de renovació integral del tram nord del carrer Girona. El principal objectiu d’aquest projecte és millorar la qualitat de l’espai públic i l’accessibilitat i seguretat dels vianants. Per això s’ampliaran les voreres, es reordenaran els carrils de circulació dels vehicles i es farà un carril bicicleta d’1,2 km, a les dues bandes del carrer. Totes les cruïlles amb el carrer Girona seran elevades, a excepció del Pont de Bellavista, per garantir l'accessibilitat dels vianants. En el carrer Girona es disposarà de més passos per a vianants i tots ells seran semaforitzats. Aquest tram de carrer tindrà més de 150 arbres i una nova plaça de 1.500 m2. 

Com que les obres del carrer Girona es fan en un tram llarg, de 662 m lineals, i es tracta d’una artèria principal de la ciutat, els treballs es fan per fases per minimitzar els efectes sobre les persones usuàries del carrer. Les empreses COYNSA 2000, SL i VORACYS, SL són les que porten a terme l’actuació que s’ha adjudicat per 2.128.294,74 euros, IVA inclòs. La Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció de 1.350.000 euros, mentre que l’Ajuntament de Granollers finançarà la resta de la inversió.