Sorea crea un fons de solidaritat per garantir l'abastament d'aigua potable a famílies amb dificultats de Granollers

L'Ajuntament de Granollers, a través dels serveis socials municipals, determinarà els requisits per poder accedir a aquest fons

26 de Setembre 2016
+
L'alcalde de Granollers Josep Mayoral i el director general de Sorea Francesc Mayné signen el conveni
Aquest dilluns l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral i el director general de Sorea, Francesc Mayné han signat un conveni de col·laboració per possibilitar que les persones usuàries del servei municipal d'abastament d'aigua potable en situació precària de Granollers puguin accedir als ajuts del fons de solidaritat creat per Sorea. 
 
Aquest fons de solidaritat facilita l'accés al consum bàsic d'aigua potable en els habitatges amb dificultats econòmiques i té una dotació de 18.000 euros. Els serveis socials municipals faran arribar un informe a Sorea de la persona en situació de precarietat i vulnerabilitat econòmica, la qual s'abonarà immediatament al fons solidari de Sorea. Si s'escau s'ajornaran les factures pendents de pagament amb la corresponent reobertura del subministrament, si la suspensió del servei per impagament s'hagués efectuat. 
 
Les persones que vulguin acollir-se a l'ajut del fons de solidaritat es podran adreçar als serveis socials de l'Ajuntament.
 
La crisi econòmica ha empitjorat les condicions de vida de moltes persones i ha fet que, per a molta gent, els subministraments com el servei d'aigua potable s’hagi convertit en una despesa difícil o impossible d’afrontar.