S'obren les inscripcions als cursos del Gra per a joves i adolescents

A partir de l'11 de juliol ja es pot reservar plaça per a vuit propostes formatives que s'oferiran al darrer quadrimestre

29 de Juny 2016
+

El Servei de Joventut organitza, dins el programa +Recicla't, noves propostes de formació per a joves de 12 a 35 anys pel darrer quadrimestre de l'any. Dins l'oferta formativa es diferencien els cursos de temàtica recreativa, que pertanyen a l'apartat Recrea't,  i els que pretenen oferir una formació especialitzada que ajudin tant a nivell curricular com a nivell acadèmic, que pertanyen a l'apartat Forma't.

Dels cursos que s'obren al juliol, n'hi ha un de 30 hores d'introducció a la llengua de signes, dins el bloc Forma't; i set tallers de temàtica més recreativa, dins el bloc Recrea't, sobre pilates, ioga, cant, teatre musical, postres de halloween, postres de Castanyada, i com fer-se youtuber.

Propostes d'entreteniment per a joves al juliol

El Servei de Joventut organitza diverses activitats d’entreteniment pel mes de juliol. Destaca el Treansa, la mostra artística de teatre i dansa realitzada per grups i entitats de joves. La tarda del 9, a la pl. de l’Església, el Dj’s King Musby farà ballar a ritme de Hip hopi Dancehall els grups de dansa residents del Gra, i hi haurà una masterclass de Hip hop oberta a tothom. Complementarà el Treansa l’obra de teatre que es farà la nit del 15 al Centre Cultural, en què la companyia Anònims representarà Carmelina y el coraje. Altres activitats que es faran al juliol són: la xerrada de l’Oficina Jove sobre les entitats de lleure (13/7); una sessió de karaoke (15/7); la mostra final dels joves que han participat en els itineraris d’estiu (21/7); i una jam session oberta a la participació (el mateix dia 21).

Trobareu més informació i com fer les inscripcions al cursos del +Recicla't a www.grajove.cat