S'inicia la licitació per construir 17 habitatges de lloguer social al passeig de la Muntanya

Les obres de construcció tindran un cost màxim de 3 milions d'euros i poden comptar amb el cofinançament dels fons Next Generation

09 de Novembre 2022
+
El nou edifici serà sostenible i estarà situat a la cantonada entre el passeig de la Muntanya i l’avinguda Francesc Ribas

Pròximament, es posarà en marxa la licitació per adjudicar el contracte d'obres de construcció de l'edifici de 17 habitatges de lloguer social, en el solar municipal situat al passeig de la Muntanya, 187. Una actuació prevista en el Programa d'Actuació Municipal i en el Pla Local de l'Habitatge, que promou l'Ajuntament per donar resposta a la necessitat d'habitatge assequible a la ciutat.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts, 8 de novembre, l'expedient de licitació per contractar l'execució de les obres de construcció de l'edifici de 17 habitatges per un import màxim de prop de 3 milions d'euros, en concret 2.858.964,70 euros, i un termini d'execució de 18 mesos.

Aquesta obra és susceptible de rebre el finançament dels fons europeus Next Generation en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Aquest i altres dos projectes urbanístics, aprovats el mes de juny, permetran augmentar en 81 els habitatges de lloguer social assequible a Granollers. Un dels projectes està situat a l'illa delimitada pels carrers de Quevedo, Llevant, Josep Pinyol i Orient, entre l'avinguda Sant Esteve i les vies del ferrocarril; i l'altre, al costat del camp de futbol del carrer Girona, entre els carrers d'Agustina d'Aragó, Tetuan i Minetes.

En aquests moments, a la ciutat hi ha 276 habitatges per a lloguer i situacions d'emergència social, 235 gestionats per la Generalitat i 39 per l'Ajuntament.