S’obre la convocatòria d’ajuts per a empreses i autònoms per a la reactivació socioeconòmica i el manteniment de llocs de treball

L’Ajuntament obre noves línies de subvencions per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la Covid-19

13 de Juny 2022
+

A partir d’aquest mes s’aproven les bases d’una nova convocatòria d’ajuts per a empreses i autònoms, per fer front als efectes de la crisi provocada per la Covid-19. Des de l’inici de la pandèmia, el març de 2020, fins a l’actualitat, l’Ajuntament de Granollers haurà destinat prop de 5 milions d’euros a mesures socials i de reactivació econòmica local amb l’objectiu de recuperar el dinamisme de la ciutat i donar el màxim suport possible als col·lectius més afectats pel fort impacte social i econòmic provocat per la persistència de la pandèmia de la Covid-19.

Subvenció al treball autònom

Se subvencionarà amb un import de fins a 1.000 euros les persones autònomes residents a Granollers o que desenvolupin la seva activitat econòmica a la ciutat, i que compleixin amb els requisits de les bases de la convocatòria com, per exemple, tenir un xifra anual de negoci inferior al 700.000 euros i no superar els 5 treballadors.

Subvenció al manteniment de llocs de treball

Una línia d’ajut destinada a cofinançar les despeses derivades del manteniment de llocs de treball durant el 2021, amb un import de fins a 2.000 euros. Per poder optar a aquesta subvenció, entre d’altres requisits, cal haver mantingut o incrementat el nombre de persones contractades durat el 2021, tenir un xifra anual de negoci inferior al 700.000 euros i una plantilla de fins a 10 treballadors.

Les bases de la convocatòria dels ajuts es podran consultar a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Granollers, des d’on també es podran presentar les sol·licituds, mitjançant un certificat digital. També es podrà fer aquest tràmit de manera presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del carrer Sant Josep, 7, en horari d’atenció al públic i amb cita prèvia, si així ho especifiquen les bases.