Programa de caminades i marxa nòrdica per a la gent gran

Els participants faran dues caminades a la setmana, a partir del mes de gener

22 de Desembre 2017
+
 El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers organitza el programa Granollers Camina de promoció de l’activitat física saludable, com a mitjà per millorar la qualitat de vida, i per prevenir i tractar les malalties cardiovasculars. Adreçat especialment a persones més grans de 50 anys, es busca fomentar l’exercici físic d’una manera senzilla i, alhora, gaudir del municipi i l’entorn. 
 
El programa proposa dos tipus de caminades suaus i assequibles, adaptades al col·lectiu de gent gran, d’una durada aproximada d’una hora i mitja: les que no requereixen material complementari i les de marxa nòrdica, una modalitat que, a més de l’acció de les cames, també suposa moure la part superior del cos. Els caminadors i caminadores fan marxa impulsant-se amb dos bastons, simulant l’acció de l’esquí de fons. Es faran dues caminades a la setmana des de gener fins a juny, que tindran cobertura d’accidents i que guiarà un tècnic del Servei d’Esports. 
 
Les persones interessades poden apuntar-se a les oficines del Servei d’Esports, situades al c. Jaume Camp i Lloreda,1, al matí, de 9 a 14 h, tel. 93 842 68 47. El preu per participar-hi durant tot el curs és de 18 € i caldrà presentar un certificat o document similar d’aptitud per a la pràctica esportiva.
 
Els horaris dels diferents grups són: caminades, dilluns i dimecres de 9.30 a 11 h / dimarts i dijous de 9.30 a 11 h. Marxa nòrdica,  dimarts i dijous, d’11.30 a 13 h. La sortida i arribada es farà al parc de Torras Villà.