Primera trobada del mandat dels equips de govern de la Roca del Vallès i Granollers

Els alcaldes respectius Albert Gil i Josep Mayoral van encapçalar la reunió de treball

09 de Octubre 2019
+
Ahir al vespre es va fer a l'Ajuntament de la Roca del Vallès la primera trobada del mandat entre els equips de govern de la Roca del Vallès i Granollers, encapçalats pels seus alcaldes respectius, Albert Gil i Josep Mayoral. 
Es van comentar diversos temes d'interès comú entre els quals la necessitat de consensuar un projecte urbanístic per transformar el carrer de Veneçuela, que comparteixen territorialment tots dos municipis, que permeti també reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquesta via. En la reunió es va valorar el treball fet per la Taula intermunicipal de la qualitat de l'aire a la ZQA2 del Vallès Oriental, liderada per Granollers i formada per 17 municipis, així com es va traslladar que la Roca del Vallès estudiï la possibilitat de formar part de la Zona de Baixes Emissions amb els municipis de Canovelles, les Franqueses del Vallès i Granollers per millorar la qualitat de l'aire.
 
També es van analitzar temes de mobilitat com el servei de Transgran, de medi ambient com la recollida selectiva dels residus i el proper inici del 3r Pla Estratègic de Granollers, entre d'altres.
 
Arran de la trobada d'ahir es faran diferents trobades sectorials entre regidors i regidores per anar treballant conjuntament determinats temes.