Presentació del documental 'Imagina una paret', sobre Sixe Paredes, al Centre Cultural de Granollers

Realitzat per Núria Nia, guanyadora de la segona beca 'Vist per...', comptarà amb la presència de l'artista badaloní

19 de Desembre 2016
+
L'artista Sixe Paredes va pintar la paret mitgera que dóna al pati de l'Escola Ferrer i Guàrdia
Imagina una paret, documental que mostra la intervenció artística del reconegut artista Sixe Paredes en un mural de gran format de l’Escola Ferrer i Guàrdia de Granollers s’estrena el proper dilluns 19 de desembre, a les vuit del vespre, al Centre Cultural de Granollers. 
 
Aquest documental és una producció de Vallès Oriental Televisió dirigida i guionitzada pel director de VOTV Albert Jordana i Núria Nia, realitzadora que el 2015 va guanyar la segona beca "Vist per...", que convoca Cineastes de Granollers de l’Associació Cultural, l’Ajuntament de Granollers, Granollers Audiovisual i VOTV.
 
El documental mostra l'estreta relació entre Sixe Paredes i els 250 alumnes de l’escola per imaginar, primer, com podia ser aquella pintura i, posteriorment, com es va desenvolupar el dia a dia mentre es pintava el mural i la transformació que va suposar per a l’escola i per al barri aquests nous colors.
 
Des d'una perspectiva d'observador el documental mostra la integració d’un artista, una escola, uns alumnes i un projecte d’art que va canviar la imatge de la ciutat. Aquesta projecció clou el projecte amb Sixe Paredes que forma part de "Murs que parlen" de l’Ajuntament de Granollers, una iniciativa que pretén dinamitzar el territori i millorar el paisatge urbà.
 
"Murs que parlen" tindrà continuïtat durant el 2017 amb una intervenció al barri de Can Bassa.