Obertes les inscripcions a la segona sortida del Cicle de Passejades de gent gran que promou la Diputació de Barcelona

La sortida es farà el dimarts 28 de gener i anirà des de Granollers fins al Circuit de Barcelona – Catalunya

09 de Gener 2020
+
El grup de Granollers a la primera caminada del cicle feta a Martorell el passat novembre

L'Ajuntament de Granollers participa i coorganitza un any més el cicle de passejades de gent gran que promou la Diputació de Barcelona. Aquesta iniciativa, que va començar l'any 2001, té com a objectiu facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària de la gent gran, potenciar un estil de vida actiu i donar a conèixer diferents entorns geogràfics de la província. 

Aquest curs Granollers comparteix grup amb Martorell, l’Hospitalet i Gironella. Això vol dir que els i les caminaires granollerins visitaran aquests municipis i que també acolliran els caminaires d'aquestes tres poblacions. D’aquesta manera, la primera caminada del cicle va ser al novembre a Martorell i la segona cita tindrà a Granollers com a protagonista. El dimarts 28 de gener la caminada començarà a Granollers, a les 9.30 h a les Pistes d’Atletisme (c. Camp de les Moreres) i des d’aquí, els participants passejaran per la llera del riu Congost, durant 6 km, fins al Circuit de Barcelona-Catalunya, on faran una visita guiada. Des d’allà tornaran en autocar cap al Pavelló Municipal d’Esports (c. Lluís Companys, 2), on dinaran. En cas de pluja, els participants faran una activitat alternativa al mateix pavelló.

Les inscripcions per aquesta caminada ja estan obertes i es poden fer a les oficines del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers (c. Jaume Camp i Lloreda, 1) en horari de 9 a 14 h. Les places són limitades a 50 inscripcions i el preu és de 5 euros i inclou l’autocar, l’assegurança d’accidents i un mocador per al coll.

Després d’aquesta caminada, Granollers participarà en dues més: el 25 de febrer a l’Hospitalet i l’1 d’abril a Gironella. Al final del curs, al maig, es farà una festa de cloenda per a les persones que hagin participat en un mínim de tres caminades.