Obertes les inscripcions de l’Etcètera, el programa d’activitats de tarda per a joves de 12 a 16 anys

Les propostes inclouen novetats com expressió teatral i un nou estil de ball a danses urbanes

13 de Setembre 2022
+
Obertes les inscripcions de l’Etcètera, el programa d’activitats de tarda per a joves de 12 a 16 anys

El Projecte Etcètera inicia el curs 2022/23 amb diferents propostes socioeducatives en horari de tarda a diversos equipaments de la ciutat per a joves de 12 a 16 anys. La nova programació presenta novetats com el «Posa’t en escena», un projecte d’expressió teatral on faran exercicis, dinàmiques i tècniques dramàtiques. També hi ha canvis en un dels tallers d’expressió corporal ja que la proposta de «Danses Urbanes» ensenyarà tècniques breakdance. Aquest curs s’incorpora una nova proposta: «Autodefensa feminista», un espai, on cadascú podrà adquirir eines per conèixer les seves pròpies fortaleses i vulnerabilitats.

A més, es dona continuïtat al projecte europeu «Climatubers» del curs anterior amb la proposta «Climatubers 2.0». Els i les joves podran dir quines són les seves propostes per un Granollers més sostenible, compartint i debatent amb altres persones opinions sobre l’acció climàtica.

L’Etcètera també manté les propostes més exitoses del seu programa com el «Fem ràdio», un projecte per endinsar-se al món de la ràdio; el «Combo musical», anteriorment anomenat «Grup de música», on s'aprèn a tocar un instrument i crear un grup de música; o l’«Edison Jove», una proposta per aprendre algunes tècniques audiovisuals i enregistrar històries amb la càmera i o l’smartphone!

En total, l’Etcètera 2022/23 inclou una dotzena de propostes que inclouen també la «Zona jove esportiva», la «Zona jove Can Bassa», «Dibuix urbà», «Connecta’t al català» i «Fem-la petar en grup!».

El curs passat 130 joves van participar en el projecte Etcètera i les inscripcions per aquest nou curs ja estan obertes (fins al 20 d’octubre) i es poden fer digitalment a través de l'espai web o presencialment demanant hora al Gra. Totes les propostes es fan de dilluns a dijous en horari de tarda, a diferents equipaments de la ciutat, i començaran el proper mes d’octubre. Algunes de les propostes són gratuïtes i d’altres de pagament.

Més informació a: www.granollers.cat/etcetera