Oberta la preinscripció a l'Escola Municipal de Música Josep M. Ruera

El centre ofereix la possibilitat d'estudiar una vintena d'especialitats instrumentals

18 de Maig 2020
+
Imatge d'alumnes fent classe virtual, a l'abril
L'Escola Municipal de Música-Conservatori Josep M. Ruera ja té oberta la preinscripció per al curs 2020-21. Poden fer-la tots els alumnes nous, a partir de 4 anys. El tràmit es fa en línia, emplenant el formulari del web. Per a més informació, podeu escriure a: a8055543@xtec.cat. 

Les persones que hagin de fer la preinscripció de manera presencial, caldrà que demanin cita prèvia per als dies 19 i 20 de maig. Recordem que només podrà accedir a l'escola una sola persona, caldrà mantenir la distància de 2 metres i portar mascareta, guants i bolígraf.

L'Escola Municipal de Música (EMM) ofereix una vintena d'especialitats instrumentals (trompa, trombó, trompeta, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra i baix elèctrics, guitarra, piano, clavicèmbal, orgue, cant, bateria, flauta travessera i de bec, clarinet, saxo, fagot, oboè...) i grups instrumentals per a totes les edats: orquestres, conjunts, EmSembla Jazz Orquestra, combos i grups de cambra, etc.  El centre imparteix estudis de Grau Professional reglat. 
 
Manté un conveni amb l'Escola Municipal del Treball per fer compatibles els estudis i facilita la possibilitat de fer el treball de recerca sobre música. L'EMM porta endavant projectes conjunts amb l'Orquestra de Cambra de Granollers, programa el cicle de concerts Carles Riera i participa en projectes de ciutat com ara tallers, concerts, xerrades... 

Aquests dies el centre prepara una sèrie de vídeos sota el títol "Saps què fem a l'escola?", que difon per xarxes amb el propòsit d'explicar-ne diferents aspectes, com ara els instruments que s'hi poden estudiar.