Oberta la convocatòria per assignar tres parades del Mercat Municipal de Sant Carles

Es valoraran especialment les propostes de parades que venguin aliments amb poca presència o oferta inexistent al mercat en l’actualita

07 de Febrer 2023
+
Imatge d'una parada del Mercat Municipal de Sant Carles

Aquest mes de febrer i fins al 6 de març s’obre la convocatòria per a la concessió de tres parades del Mercat Municipal de Sant Carles, que en aquest moment es troben buides. Es tracta de dues parades dobles (núm. 32-33 i 35-36), de 18 metres quadrats, amb els seus respectius magatzems i cambres frigorífiques, i una simple (núm. 45), de 9 metres quadrats.

S’hi poden presentar venedors de qualsevol tipologia d’aliments permesos al mercat, si bé es valoraran especialment les parades amb productes que no estiguin representats actualment al mercat, com dolços, pastes salades, llaminadures, productes ecològics, pasta fresca, bodega, xocolates i cafès...; o bé aquells aliments que tinguin una presència reduïda, com productes dietètics, herbes i infusions, fruites i verdures, o fruits secs.

El termini de la concessió d’ús de les parades és fins al 31 de desembre de 2045.

Es poden consultar les bases de la convocatòria, el procés de sol·licitud i la documentació requerida a la Seu electrònica de l'Ajuntament de Granollers.