Nou Plenari de la Xarxa d’Infància i Adolescència de Granollers

La sessió plenària del proper 19 de febrer servirà per incorporar propostes al nou Pla Local de la Infància i l’Adolescència 2018-2024

07 de Febrer 2018
+
Imatge de dinàmica del Pla d’Infància – Consell dels Infants celebrada el passat 30 de gener

El proper dilluns 19 de febrer al matí a la Sala d’Actes de la Biblioteca de Roca Umbert (c. Enric Prat de la Riba, 77) se celebrarà una nova sessió plenària de la Xarxa d’Infància i Adolescència de Granollers. Un dels eixos del Plenari serà el treball dels continguts per a l’actualització del Pla Local de la Infància i l’Adolescència de Granollers. D’aquesta manera, es presentaran dades sobre l’estat de la infància i l’adolescència, que serviran de base per al Pla Local 2018-2024, i hi haurà un espai de treball conjunt per a incorporar les diverses visions dels agents socials en aquest nou document. La sessió, a més, comptarà amb la participació d’un expert per conèixer de primera mà propostes per la millora de la comunicació en el treball quotidià i en l’acompanyament a l’èxit social.

 

Ja hi ha més de vuitanta persones inscrites en aquest acte que és obert, però pel que cal inscripció prèvia (https://goo.gl/forms/Y9ivX2FVYEEMFl1k2).

 

Programa

El Plenari del proper dilluns 19 de febrer es farà a la Sala d’Actes de la Biblioteca de Roca Umbert amb el programa següent:

- 9.00h: Acollida

- 9.30h: Inauguració a càrrec de Francesc Arolas, regidor d’educació, infància i joventut; Rafel Homet, diputat delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona; i Josep Mayoral, alcalde de Granollers

- 9.45h: Punts clau per a la millora en la comunicació del quotidià i

en l’acompanyament a l’èxit social. A càrrec de Jordi Collet, educador social i sociòleg de la Universitat de Vic (https://universityofvic.academia.edu/ColletSabéJordi)

- 11.00h: Pausa cafè. A càrrec de l’alumnat del PFI d’Hosteleria (Centre Vallès)

- 11.30h: Diagnosi inicial i esborrany d’estratègies/accions 0-18 anys. Pla Local de la Infància i l’Adolescència (PLIA) de Granollers 2018-2024

- 12.00h: Treball grupal

Noves visions i validació de les estratègies/accions del PLIA

- 13.30h Posada en comú

 

La Xarxa d’Infància i Adolescència de Granollers

La Xarxa d’Infància i Adolescència de Granollers és una iniciativa municipal, vinculada al Projecte Educatiu de Granollers. És un conjunt d’agents socials de diversos àmbits (acció social, educació, salut, medi ambient, seguretat, etc) que treballen de manera coordinada per tal de construir una xarxa de suport als infants, els adolescents i les famílies de la ciutat. Des de la Xarxa es realitzen diversos projectes en els àmbits d’educació, criança, protecció social i drets dels infants. Actualment, la Xarxa està treballant per actualitzar el Pla Local de la Infància i l’Adolescència de Granollers per al 2018-2024.

 

Més informació a: http://www.granollers.cat/infància