Neva a Granollers

El Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) està en fase d’emergència des d'aquest matí.

28 de Febrer 2018
+

Granollers ha activat la fase d'emergència per nevada des d'aquest dimecres al matí. A la ciutat han caigut els primers flocs de neu, aquest dimarts a la tarda, però no ha estat fins la matinada de dimecres quan la nevada s'ha intensificat en diversos episodis amb poca o mitjana intensitat.

El comitè d'emergències municipal s'ha reunit a les 8.30 h i ha fet el seguiment de les incidències provocades per la neu. S'ha llençat sal a les vies i voreres i es demana extremar la precaució si es circula amb vehicle. S'ha anul·lat el transport escolar i les escoles estan obertes però tenen serveis mínims. Les activitats a l'aire lliure, la jornada de lligues de lleure i les extraescolars d'aquesta tarda també s'han anul·lat.

Aquest dimecres totes les instal·lacions esportives cobertes funcionen amb normalitat però les instal·lacions a l'aire lliure romandran tancades. Les pistes d'atletisme estaran tancades a excepció de la sala d'arts marcials. 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha anunciat que la nevada es prevista fins a les 13 hores.

Seguirem informant a través de les xarxes socials i de la web municipal de qualsevol informació d’última hora que es pugui produir a la nostra ciutat.

Podeu trobar més informació, recomanacions i consells per episodis de neu a: http://interior.gencat.cat/nevades