Mostra Gastronòmica Intercultural al barri Primer de Maig

09 de Novembre 2022
+

En el marc del Pla Integral al barri Primer de Maig, dissabte 12 de novembre a la plaça de les Hortes de 12 a 15 hores, tindrà lloc una Mostra Gastronòmica Intercultural protagonitzada per veïns i veïnes del barri que cuinaran plats de les seves terres d'origen oferint un tastet.

Aquesta mostra, proposada per l'Associació de Veïns i Veïnes de Sota el Camí Ral, esdevindrà un espai de trobada i cohesió. Una proposta en la qual han pres part un grup de persones arran del projecte de cuina de l'associació, que han elaborat un receptari comú, en el que es presenten relats al voltant de la cuina i la cultura. També han fet la producció de 14 vídeos amb receptes de cuines del món.

La cultura culinària com a eix integrador


Durant la celebració de la Mostra Gastronòmica Intercultural es gravarà un pòdcast relacionat amb la cultura culinària des d'una perspectiva quotidiana. Els veïns i veïnes que cuinen i els comerciants del barri seran els protagonistes de les converses culinàries.

Aquesta activitat, vinculada al Pla Integral, s'emmarca en el Projecte Barris i Comunitats: motor de transformació social.