MINIBEAT, un espai de cultura alternativa per a tota la família a Roca Umbert

Música en directe, tallers, zona per nadons i molt més...

07 de Març 2017
+

Qui hagi seguit les passes de l’Arcada Koncerts sabrà que tot el que porta el seu segell surt del més convencional. Després de molts anys organitzant activitats culturals per a adults, sobretot vinculades a la música, pel Vallès Oriental i part del territori català, i deprés de l’exitosa primera edició del MINIBEAT, ara arriba la segona edició d’aquest Festival. Un espai per crear nous adeptes al fascinant món de la música i la cultura alternativa.

MINIBEAT és un festival per a tots els públics, també per als més menuts. Un festival eminentment familiar. Una iniciativa que sorgeix de les ganes d’oferir una jornada per a tots els públics i amb la música com a protagonista principal. Un Festival que vol aglutinar a tots tipus de públic; públic infantil, públic juvenil i públic adult. Una proposta lúdica que mira més enllà de la cultura i la música de masses.

El MINIBEAT és un esforç per proposar altres pedagogies musicals. És per tot això que el proper 7 de maig, el MINIBEAT transformarà Roca Umbert Fàbrica de les Arts, a Granollers, en un gran festival de 10.30 h a 19 h.

Kitsch a la cova, Orchestra Fireluche, Los Tiki Phantoms i DJ2D2 seran els plats forts del festival

La música en directe del MINIBEAT es repartirà entre diversos escenaris habilitats per tot el recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Enguany el cartell artístic de bandes i formacions és més plural i divers. Un dels plats forts del festival serà la formació Kitsch a la cova, que actuarà a la Nau B1. La històrica formació catalana Kitsch s’ha rebatejat amb “Kitsch a la cova” una fusió entre dos projectes musicals; Kitsch i Mon a la cova. “Kitsch a la Cova” proposa una revisió estilística en clau sinistra i fosca del temari de Kitsch i de Mon a la Cova, amb temes nous i també versions emblemàtiques del que es coneix com a rock gòtic / fosc / maleït.

Escenari NAU B1

En aquest mateix espai també tocaran els grups Orchestra Fireluche, Los Tiki Phantoms o el mateix DJ2D2. Escenari Music or nothing. A La Tèrmica hi haurà l’escenari Music or Nothing amb les actuacions de Museless i Adrià Bofarull. Música electrònica i experimental per un espai únic.

 Escenari Arcada Koncerts

A l’exterior, al costat de la NAU B1, hi haurà un altre escenari denominat Arcada Koncerts. Aquí es podrà gaudir de les actuacions de bandes com Les Sueques, Matagalls, Bullitt, Uh Oh Ah, Hit Hat Combo / Combo Thunders (formats per alumnes de l’escola de música Combo) i la Big Band 5è del Pereanton (formada per alumnes de 5è de l’Escola Pereanton)

Escenari Satanàs Cor Petit

A l’exterior del bar de Roca Umbert, tindran lloc les actuacions d’Ariana Abecasis, The Missing Leech, All i Jolie, Autodestrucció, Eric Fuentes i Denegro Partizan (en solitari). Un espai per el so més acústic.

Activitats paral·leles del MINIBEAT

El festival MINIBEAT no només oferirà música en directe, sinó que omplirà Roca Umbert Fàbrica de les Arts de moltes i variades activitats divertides per viure en família. Hi haurà actuacions de formacions com els Takatakachombo, karaokes amb molt de rock amb els Kararockers, zones per gaudir de música electrònica amb una versió de l’Electropark dels Blaus i zones per gaudir com punxen diferents djs (Dj Anònim, Dj aPointy, Dj Chekeré o Dj Gusi). En el MiniBeat també s’hi podran trobar un munt de tallers de vàries d’entitats que col·laboraran amb aquest Festival: Una escola de rock, un taller de gravació d’estudi, tallers per nadons, tallers de pentinats, maquillatge i fins i tot un concurs de disfresses. En definitiva el MINIBEAT és i vol ser una proposta cultural àmplia, diversa i alternativa.

 

Informació pràctica MINIBEAT

07/05/17 de 10.30 h a 19 h

Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Av. Prat de la Riba, núm. 77). Granollers (Barcelona)

 

Més informació i venda d’entrades (a partir de l’1 de març) a www.minibeat.cat

Anticipades: Infant 5 euros (de 2 a 11 anys) / Adult 10 euros (de 12 a 120 anys) / Nadons 1 euros (0 a 2 anys)

Pack familiar 25 euros (2 adults + 2 infants)

A taquilla: Infant 7 euros (de 0 a 11 anys) / Adult 12 euros (de 12 a 120 anys) / Nadons 2 euros (0 a 2 anys)

Pack familiar 30 euros (2 adults + 2 infants)