Més de 80 adolescents participen a les activitats de l'Etcètera

Hi ha places disponibles als tallers d'investigació, de dibuix urbà i de cinema

06 de Novembre 2019
+
Nois i noies participants a la Zona Jove Can Bassa en una activitat d'aquest curs.
Ja ha començat la tercera edició de l’Etcètera, espais i projectes de relació, lúdics i formatius, per a nois i noies de 12 a 16 anys. Més de 80 adolescents s’han apuntat a les propostes d'expressió urbana: cultura i dansa hip-hop; el club de makers (programació, robòtica...) i a la Zones Joves: l'esportiva, a l’institut Cumella; i la de Can Bassa. En aquests dos espais, els joves fan esport i es posen en forma o reben eines per millorar en els estudis. Es tracta d'una activitat gratuïta que s'allargarà fins al mes de juny i amb la matrícula oberta tot el curs. 
 
Altres propostes de l'Etcètera amb places disponibles són:
 
 "Investiga naturalment", taller relacionat amb el medi ambient, el canvi climàtic, la conservació de l'entorn natural, la zoologia... que dinamitza el biòleg Miquel Carandell, amb la participació puntual d'experts en fotografia de natura, recerca o il·lustració científica. Es porta a terme cada dimecres, de 17.30 a 19 h al Museu de Ciències Naturals.
 
"Dibuix urbà, il·lustració i llenguatge visual", a càrrec de l'artista Glòria Jiménez, es fa al Museu de Granollers cada dimarts de 17.30 a 19 h. Els participants hi creen històries dibuixades, personatges i aprenen els secrets de la comunicació artística, amb la participació puntual, també, d'experts del museu.
 
"Edison Jove" és el taller de cinema, un espai pensat perquè els nois i noies aprofundeixin en el món audiovisual a través d'activitats triades per ells mateixos: videoart, curts, youtubers..., amb la dinamització de Núria Nia, creadora visual i cineasta, i el suport de l'Associació Cultural de Granollers. Es porta a terme al Cinema Edison cada divendres de 17 a 19 h. El preu anual d'aquestes activitats oscil·la entre els 48 i els 64 €. 
 
Tel.  93 842 66 84
 
L'Etcètera és un projecte educatiu municipal inclòs al programa de la Diputació  Educació360 A Temps Complet.