Més de 1.100 persones desfilaran diumenge a la rua de Carnaval

15 de Febrer 2023
+
Més de 1.100 persones desfilaran diumenge a la rua de Carnaval

Comença la setmana forta de Carnaval i aquest dijous 16 de febrer arribarà el Carnestoltes, l’Abat dels Bojos i els Diablots, que a les 18 h iniciaran un recorregut a la plaça de la Corona fins al Palau de Can Solda, on tindrà lloc el pregó que acabarà amb un tast de truita de l’Abat.

Divendres és el dia que les escoles de la ciutat faran la rua per fer la ofrena dels ous a en Carnestoltes. A la tarda els infants també seran els protagonistes amb el taller de màscares DiverCarnaval, al Centre Cívic de Can Gili. La tarda acabarà amb una xaranga i passejada reial pels carrers del centre de la ciutat.

Dissabte al matí tindrem un cercavila de swing que acabarà amb una ballada a la plaça a les 13.30h, a càrrec de l’associació Lindyfrogs. I a la tarda, també a la Porxada, hi haurà el Ball de disfresses infantil amb un espectacle del grup Els SuperHerois. La nit serà el moment del Carnaval a la Fàbrica, amb un concert i festa de disfresses a la Sala Nau b1 de Roca Umbert amb els grups Les que faltaband i Animal Show, organitzat per Jovent Ignorat.

Diumenge 19 de febrer, a la tarda, la concentració de comparses al c. de les Tres Torres marcarà l'inici de la rua de Carnaval, a les 18 h. Un total de 16 comparses i 1.150 persones desfilaran des del c. de les Tres Torres, cap a l’av. de Francesc Macià, c. d’Alfons IV, pl. de la Corona, c. d’Anselm Clavé, c. de Sant Roc i pl. de la Porxada. Aquest recorregut es recupera després de la pandèmia, així com el lluïment final amb un ball de cada comparsa quan arribin a la Porxada, una cloenda que anirà a càrrec de Milnotes.

Dimecres 22 de febrer (dimecres de cendra), és el darrer dia de Carnaval amb la vetlla d’en Carnestoltes al Palau de Can Solda, al matí. A la tarda es farà un taller infantil de Carnaval al Centre Cívic Jaume Oller. A les 18.30 h començarà la cercavila de dol pel comiat d’en Carnestoltes que acabarà a la Porxada, a les 19 h, amb els versots de la Vella Quaresma i la cremació d’en Carnestoltes a la pira funerària.

Més informació a www.granollers.cat/carnaval