Lliurament del la 14a Beca Maria Gaja en el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

29 de Novembre 2017
+

Aquest dimecres 30 de novembre, Dia Internacional de la Ciutat Educadora, tindrà lloc el lliurament de la 14a Beca Maria Gaja a projectes didàctics en valors cívics, al Museu de Granollers (c. Anselm Clavé, 40) a les 17.30 h. La Beca Maria Gaja està convocada pel Consell Escolar Municipal i l’Ajuntament, per promoure el desenvolupament d’un projecte educatiu amb voluntat innovadora, que fomenti valors cívics i democràtics i que alhora contribueixi al desenvolupament de Granollers com a ciutat educadora.

L’acte començarà amb la lectura del Manifest dels Alcaldes i Alcaldesses de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores i a continuació es donarà a conèixer el projecte premiat, dels tres presentats. El jurat avalua diversos aspectes com: l’interès pedagògic i social del projecte i la metodologia; l'aprofundiment en el coneixement de la ciutat; la utilitat del projecte en el foment de l'educació en valors cívics com la solidaritat, la convivència, la justícia i el respecte a la diversitat; la vinculació amb els principis inspiradors del moviments de ciutats educadores i la potencialitat del projecte per a ser transferit a d'altres àmbits o realitats.

Finalment, la pedagoga, mestra i escriptora, Eva Bach, impartirà la ponència “Una mirada a l’educació emocional des de la ciutat”.