Lliurament de les beques d'estudi Memorial Josep Homs

El jurat reconeix, per 19è any, quatre alumnes de 2n de batxillerat i de darrer curs de cicle formatiu de grau superior de l'EMT que l'any que ve estudiaran a la universitat

28 de Juny 2016
+
Fotografia dels estudiants premiats, amb l'alcalde, el regidor d'Educació, el director de l'EMT i representants del jurat.
Ahir dilluns es va fer el lliurament de la 19a edició de les beques d'estudi Memorial Josep Homs, en el marc de la cloenda del curs escolar de l'Escola Municipal del Treball.
 
El jurat, format per Antonio Vicente, director de l'Institut EMT; Pere Gabern, representant del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Granollers; Ramon Collell, exprofessor i exdirector de l'EMT; Joaquim Colom, representant de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI-CERCLEM); i Fina Martí,  vídua de Josep Homs, en qualitat de secretària, ha atorgat les beques d'estudi a Daniel Patilla Gutiérrez, Enric Garrell Claramunt, Jassmina Chaer i David Delgado Fernández. 
  
A cadascun dels estudiants ha correspost un premi econòmic de 500 euros aportats per l'Ajuntament que es destinaran a pagar part de la matrícula universitària. Des de fa 19 anys, la beca Memorial Josep Homs  reconeix quatre alumnes de 2n de batxillerat i de darrer curs de cicle formatiu de grau superior proposats per la Junta Avaluadora d'acord amb el seu expedient, vàlua i implicació a l'activitat acadèmica.   
 
La  beca homenatja i recorda Josep Homs i Corominas (1954-1997), reconegut geògraf granollerí que va ser professor de l'EMT i director del Pla Estratègic de Granollers.