Lliurades les beques d'estudi Memorial Josep Homs

En el marc de la cloenda del curs 2016/17 de l'Escola Municipal del Treball

27 de Juny 2017
+
Els alumnes reconeguts per la seva vàlua acadèmica en la festa de cloenda del curs 2016/17, acompanyats de l'alcalde, el director del centre i membres de la junta avaluadora. Foto: EMT
Ahir dilluns va tenir lloc a la sala d'actes de l'Escola Municipal del Treball (EMT) el lliurament de les beques d'estudi Memorial Josep Homs a l'alumnat del darrer curs de cicle formatiu de grau superior i de 2n de batxillerat que l'any que ve faran estudis universitaris. L'ajut es concreta en 4 beques de 500 euros cadascuna que contribueixen al pagament de la matrícula dels estudiants seleccionats d'acord amb l'expedient, la vàlua i la implicació acadèmica. 
 
La Junta Avaluadora, integrada per Francesc Arolas, regidor d'Educació; Pere Gabern, representant del consell de la Formació Professional de Granollers; Daniel Zapata, director de l’EMT; Dolors Camenforte, exprofessora del centre; Joaquim Colom, en representació de la Unió Empresarial Intersectorial, i Fina Martí, vídua de Josep Homs, com a secretària, va acordar per unanimitat atorgar les quatre beques als alumnes Andrea Corralero Hernández (CFGS Dietètica), Maria Madalina Lazar (batx. científic), Sergi Ortega López (CFGS Disseny en fabricació mecànica) i Saúl Fernández Moreno (batxillerat humanístic) . La primera alumna no es va presentar, de manera que la beca, tal com recullen les bases, es va lliurar a la primera de reserva, Ariadna Ulldemolins Abad (batxillerat humanístic).
 
L'acte es va fer en el marc de la cloenda del curs, que va comptar amb la intervenció de l'escriptor granollerí Albert Forns, exalumne de l'EMT. També hi va haver una actuació instrumental d'estudiants de 4t d'ESO, i el lliurament de premis i d'orles als alumnes de 2n de batxillerat i cicles formatius.
 
La convocatòria municipal Memorial Josep Homs (Granollers, 1954-1997), que enguany arriba a la 20 edició, homenatja el reconegut geògraf, professor de l'EMT i director del Pla Estratègic de Granollers.