La web del Servei Local d‘Ocupació suma noves eines per a la recerca de feina

El Club de Feina torna a l’activitat presencial però amb cita prèvia

21 de Juny 2021
+
La web del Servei Local d‘Ocupació suma noves eines per a la recerca de feina

El Servei Local d’Ocupació continua treballant per generar continguts i espais virtuals que suposin una alternativa a la presencialitat amb l’objectiu d’afavorir l’ús d’Internet entre les persones usuàries i potenciar l’autonomia personal envers al seu procés de recerca de feina. Si fa uns mesos el servei va obrir una nova pàgina de Facebook, ara és la seva web la que s’actualitza.

Així, a  www.granollers.cat/ocupacioempresa/SLO hi pots trobar una breu descripció del servei, l’accés al formulari per apuntar-te si estàs en situació d’atur o millora d’ocupació, i el baner d’accés a les ofertes de treball, així com un nou baner per a les empreses que necessiten persones treballadores i que enllaça amb la web de Can Muntanyola / Servei de selecció personal.

A més, s’ha incorporat un nou apartat d’orientació laboral amb informació sobre les tres preguntes clau que qualsevol persona es fa durant el seu procés de recerca de feina: Com buscar feina?, On buscar feina? i Vols formar-te? Tots tres són espais on es poden trobar enllaços, infografies i documentació per ajudar en el procés de recerca de feina de qualsevol persona que es trobi en situació de recerca o millora d’ocupació. 

A més, l’apartat Club de feina – Ofertes de Treball també s’ha actualitzat amb novetats importants. El Club de Feina torna a obrir les seves portes amb atenció presencial amb cita prèvia i seguint totes les mesures sanitàries de la Covid-19.  A més, en aquest apartat hi trobaràs el nou un escriptori virtual del Servei Local d’Ocupació (https://www.symbaloo.com/mix/slo-granollers) amb un banc de recursos, enllaços a material i documentació per afavorir la recerca de feina de les persones usuàries. 

A la pàgina web del Servei Local d’Ocupació també es pot accedir a informació sobre els programes per ala formació i l’ocupació i als plans d’ocupació municipals, entre d’altres temes. 

L’actualització de la web és una de les actuacions de reforç del Servei Local d’Ocupació previstes al Pla de mesures per fer front a la crisi de la Covid-19 que l’Ajuntament va aprovar l’any passat, i que s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya dins del Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid.