La torxa dels Jocs Special Olympics ha arribat a Granollers

La nostra ciutat va ser seu d'aquest esdeveniment el 1994

27 de Setembre 2018
+
Aquest divendres dia 28 de setembre ha arribat a Granollers la torxa dels Jocs Special Olympics que se celebraran del 4 al 7 d'octubre a Andorra la Vella i La Seu d’Urgell (Foto: Toni Torrillas)
Aquest divendres dia 28 de setembre ha arribat a Granollers la torxa dels Jocs Special Olympics que se celebraran del 4 al 7 d'octubre a Andorra la Vella i La Seu d’Urgell. Es tracta d'un esdeveniment per a esportistes amb discapacitat intel·lectual on es troben atletes, familiars, entrenadors, voluntariat i societat en general. La nostra ciutat va ser seu d'aquests jocs el 1994.
 
La sortida dels relleus s'ha fet des del Palau d'Esports a les 18.15 hores. Els i les rellevistes han anat acompanyats per 19 alumnes de l'Escola Montserrat Montero, que són els qui participaran en els jocs, i han arribat a la plaça de la Porxada al voltant de les 7 del vespre, després de passar per l'avinguda de Francesc Macià, el carrer d'Alfons IV, la plaça de la Corona, el carrer d'Anselm Clavé i el carrer de Sant Roc.
 
L'ordre dels relleus ha estat el següent:
Club Atlètic Granollers: Anna Riera 
Club Natació Granollers: Max Pedrola 
Esport Club Granollers: Ricky Alcantara 
Club Bàsquet Granollers: Clara Maspons i Ingrid Rabasó 
Balonmano Granollers: Mamadou Gassama i Míriam González
Club Natació Granollers: Cristina Salvador 
 
A les 7 de la tarda hi ha hagut els parlaments institucionals a càrrec de Jordi Romea, director dels Special Olympics; Marina Gómez, presidenta de l'ACELL - Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral.