La nova passera per a vianants sobre la via del tren es podrà fer servir a partir de dissabte

Aquest dissabte 25 d’agost, coincidint amb l’inici dels actes de la Festa Major, el nou pont s’obrirà al pas de vianants

23 d'Agost 2018
+
La nova passera per a vianants millorarà la connexió a peu entre el barri de la Font Verda i el centre

Aquests dies s’estan acabant els darrers treballs d’instal·lació de la nova passera de vianants que creua la línia del tren de França, i que comunica el carrer de Joan Enric Dunant i el passeig de la Muntanya. La matinada del dissabte 14 de juliol a diumenge 15 es va instal·lar l’estructura d’aquest nou pont i, posteriorment, s’ha procedit a instal·lar la rampa de baixada i connectar-la fins al carrer de l'Enginyer, i també s'hi ha posat enllumenat.

Està previst que aquest dissabte 25 d’agost, coincidint amb l’inici dels actes de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers 2018, ja es pugui fer servir aquest nou pont per a vianants, que millorarà la connexió a peu entre el barri de la Font Verda i el centre.

La construcció d'aquesta nova passera forma part del desenvolupament del sector urbanístic situat entre la via del tren i el passeig de la Muntanya i entre la rotonda del pont de l’Hospital, al nord, i fins pràcticament el pont del carrer d’Agustí Vinyamata, al sud. Es tracta d'un espai on s'hi estan construint 171 habitatges i també un nou parc que comptarà amb un itinerari per a vianants i bicicletes que travessarà les diferents zones arbrades i equipades per al joc i per a l'estada. Les obres les porten a terme la Junta de Compensació del sector formada per diversos propietaris.