La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs visita Granollers

Ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament, ha participat en una reunió de treball i ha visitat Roca Umbert Fàbrica de les Arts

09 de Setembre 2016
+
Aquest divendres la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs ha visitat Granollers on ha tingut una reunió de treball amb l'alcalde Josep Mayoral i l'equip de govern.
 
La consellera ha estat rebuda a la Sala de Govern i després ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament i, a continuació, ha participat en una reunió a la Sala de Plens on s'ha parlat dels projectes europeus que ha presentat l'Ajuntament de Granollers als fons FEDER (la recuperació de la Tèrmica i el resfrescador de Roca Umbert com a museu) i al PECT (Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial) de Mobilitat que inclou aspectes com el vehicle elèctric i els sistemes de transport públic a demanda i el projecte Motorsport. 
 
Aquests projectes europeus hauran de ser valorats tècnicament en un marc de molta competència en què les demandes per part de les diferents administracions multipliquen per dos el finançament disponible. 
 
En la mateixa sessió de treball també s'ha explicat a la consellera el Pla de xoc d'habitatge que l'Ajuntament de Granollers començarà a aplicar immediatament arran del tancament en positiu del pressupost de 2015 i el nou Pla d'habitatge que s'està treballant perquè tingui una vigència a mig termini, a deu anys vista, en consonància amb la demanda del mercat i les necessitats de la ciutadania. De la seva banda la conselleria també està treballant en un Pla d'habitatge de país. 
 
En aquest sentit la consellera Borràs ha dit que en matèria d'habitatge pot ajudar l'Ajuntament de diferents maneres com ara la col·laboració en l'adquisició d'habitatge per posar-lo a lloguer social. 
 
La primera visita institucional de la consellera a Granollers ha acabat amb una passejada pels diferents equipaments de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.