L’Open Night celebra avui divendres la 7a edició

Des de les 8 del vespre i fins la mitjanit el centre de Granollers es tenyirà de rosa amb botigues obertes i activitats culturals, de restauració i d’hostaleria

21 de Març 2018
+

Avui divendres 23 de març de 20 a 00 h Granollers celebra la 7a edició de l’Open Night, un esdeveniment de ciutat impulsat i organitzat per l’Associació de comerciants Gran Centre Granollers amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i l’Associació Hotels Vallès Oriental.

Aquest any el lema de l’Open Night és «la vie en rose» i, per tant, el centre de la capital vallesana es tenyirà de rosa. Un centenar de botigues, restaurants i hotels mostraran la qualitat de la seva oferta d’una manera creativa i prenent el color rosa com a font d’inspiració. Per aquesta nit del comerç hi haurà d’activitats de tot tipus que podeu consultar al programa i hi haurà un sorteig a través de butlletes amb les que es podran guanyar 400 regals valorats en 15.000 euros. En aquesta edició, a més, l’acció solidària es destinarà a Oncovallès.