L’Open Night amplia l’horari i creix amb una matinal familiar

En aquesta edició es llença una app per a mòbil per conèixer les promocions i gestionar les reserves

12 d'Abril 2019
+

Com cada primavera torna l’Open Night a Granollers, la nit dels comerços oberts. La 8a edició continua creixent amb dues novetats: s’amplia l’horari i s’afegeix una matinal familiar. L’Open Night es celebrarà el divendres 12 d’abril de 18 a 24 h. L’endemà, el dissabte 13 d’abril, tindrà lloc l’Open Kids, de 10 a 14 h. 

Durant dos dies al voltant de l’activitat comercial s’organitzaran tota mena d’actes: desfilades de moda, espectacles de ball, concerts, trucs de màgia, sessions de ioga i food trucks, entre molts d’altres. 

Enguany també s’ha llençat l’aplicació per a mòbils Grancentre, disponible per a Apple i Android. Amb aquesta App els usuaris i usuàries podran conèixer les promocions i ubicacions en el mapa dels comerços participants, així com guardar els codis de reserva dels restaurants i hotels.

L’Open Night és un esdeveniment de ciutat impulsat i organitzat per l’associació de comerciants Gran Centre Granollers amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i altres administracions, empreses i entitats. Aquest any també compta amb la implicació de les associacions de comerços + que Comerç, del Rec al Roc i Comerç de Dalt.