L’Ajuntament de Granollers engega els Tastets d’esports

La proposta vol donar a conèixer als nens i nenes diversos esports amb una activitat gratuïta amb inscripció prèvia

05 de Novembre 2019
+
El primer tastet es farà el dissabte 23 de novembre al Palau d'Esports i tindrà l’esgrima com a protagonista

L’Ajuntament de Granollers proposa cada curs als infants de la ciutat el programa de les Escoles Esportives, una activitat extraescolar que apropa la pràctica esportiva als nens i nenes que hi participen. Aquest programa es fa en col·laboració amb el Club Balonmano Granollers, el Club Bàsquet Granollers i l’Associació Esportiva de l’Escola Pia.

Amb l’objectiu de donar a conèixer altres esports als nens i nenes de la ciutat, aquest mes de novembre s’inicien els Tastets d’esports, una nova proposta adreçada a tots els nens i nenes que cursin de 3r a 6è de primària a les escoles de Granollers. Un dissabte al matí de cada trimestre es farà un taller monogràfic gratuït per tal de promocionar els esports no convencionals que podem trobar en la nostra ciutat. 

El primer tastet es farà el dissabte 23 de novembre al Palau d'Esports i tindrà l’esgrima com a protagonista. L’activitat, que es fa amb el Club d’Esgrima de Granollers, és totalment gratuïta però cal fer inscripció prèvia ja que les places són limitades. Hi haurà dos grups, amb 24 places cadascun, un a les 10 h i un altre a les 11.30 h i la durada del taller serà de 90 minuts, aproximadament.

Les inscripcions es podran fer a través en aquest enllaç i s’obriran el dia 11 de novembre a les 9 h.