L’Ajuntament acompanya empreses, treballadors, autònoms i persones aturades per correu, telèfon i la web de Can Muntanyola

L’atenció d’ajuts i tràmits a les persones aturades es fa a través de feinagm@granollers.cat, trucant al telèfon 93 861 13 90 o a www.canmuntanyola.cat

15 d'Abril 2020
+
Tot i que la seu de Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses està tancada, empreses, treballadors/es i autònoms/es tenen atenció a través del correu empresagm@granollers.cat o trucant al telèfon 676 628 566. Igualment, a www.canmuntanyola.cat s’ha agrupat en l’espai Covid-19 tota la informació relativa a ajuts i tràmits en aquesta situació d’emergència. Hi podem trobar, per exemple, la línia d’ajuts per a les persones treballadores autònomes que atorga el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la línia de préstecs destinats al finançament de projectes d'inversió i per atendre la recuperació de l'activitat de les empreses incloses en els àmbit sectorials competència del Departament d'Empresa i Coneixement i el Reial Decret-llei, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmica per fer front al COVID-19.
 
A nivell local hi podem trobar el comunicat de SOREA dirigit a les empreses i comerços de Granollers informant sobre el funcionament del seu servei, la qualitat de l'aigua i la reducció del cànon d'aigua, o les mesures econòmiques adoptades per l’Ajuntament de Granollers, entre d’altres.
 
Igualment el Servei d’Ocupació, ubicat a la Masia de les Tres Torres, també roman tancat al públic per la qual cosa l’atenció d’ajuts i tràmits a les persones aturades es fa a través de feinagm@granollers.cat o trucant al telèfon 93 861 13 90. La web de can Muntanyola també és l’espai de referència per a aquestes persones. Recordem que el servei de borsa de treball, que selecciona persones per cobrir les ofertes de treball de les empreses continua funcionant amb normalitat a través de www.canmuntanyola.cat.
 
Segueixen els cursos, en format virtual
 
Can Muntanyola segueix oferint alguns cursos de formació en aquest cas en format telemàtic, no presencial, destinats especialment a l'emprenedoria. Els propers dies 20 i 21 d'abril, de 10 a 12.30 h, i el 24 d'abril, de 10 a 13 h, es farà el curs  "Parlar en públic sense por i amb seguretat". El dia 22 d'abril, de 10 a 13 h, s'oferirà el taller "SEO, posicionament natural als cercadors". Les inscripcions es poden fer al web de Can Muntanyola.